4 грудня 2018 р.



   
21.11.2018
Маленькі музиканти
«Любіть і вивчайте велике мистецтво музики. Воно відкриє вам цілий світ високих почуттів, пристрастей, думок. Воно зробить вас духовно багатшими. Завдяки музиці ви знайдете в собі нові невідомі раніше сили. Ви побачите життя у нових тонах і фарбах.»
                                                                                Дмитро   Шостакович
На базі дошкільного навчального закладу № 50 було проведено засідання методичного об’єднання для  музичних керівників Інгульського і Корабельного  районів м.  Миколаєва за темою «Тематичне музичне заняття у формуванні музичної культури дітей дошкільного віку».
Музичний керівник вищої категорії, маючий педагогічне звання  «вихователь-методист» Новицька О.В. провела музичне заняття «Музичні інструменти вивчаємо і в оркестрі граємо». Музичний керівник майстерно в цікавій формі знайомила  вихованців з музичними інструментами, діти відпрацьовували навички гри на них,  дружно та злагоджено грали у оркестрі. Цьому сприяв високий рівень забезпечення  освітнього процесу якісними та у достатній кількості музичними інструментами. Учасники методичного об’єднання в процесі обговорення переглянутого заняття відмітили високий професіоналізм, творчий підхід музичного керівника Новицької О.В., гарні навички та уміння  дітей гри на музичних інструментах.
До обміну досвідом по організації роботи  у формуванні музичної культури дітей і навчання їх грі на музичних інструментах  учасників методичного об’єднання  запросили імпровізовані музичні інструменти – Барабан, Дзвіночок, Металофон у виконанні педагогів закладу. Вони запропонували всім присутнім взяти участь у роботі  творчої студії «Віртуоз» і проявити свої креативні здібності і таланти.
Колеги  творчо підійшли до  відпрацювання ефективних прийомів навчання дітей з даної теми ( складали музичні казки, створювали музичні імпровізації). Виступ  зведеного  оркестру музичних керівників став яскравим фінальним акордом. Учасники методичного об’єднання музичних керівників високо оцінили результативність  його проведення.






   


   
 


   
 


1 коментар:

  1. Я вражена талантами і вигадливістю наших музичних керівників і вихователів!!! Свято просто супер!

    ВідповістиВидалити