28 листопада 2018 р.


27 .11.18.
Гра - це величезне світле вікно, через яке в духовний світ дитини
вливається цілющий потік уявлень, понять про навколишнє.
/В.О. Сухомлинський/

У нашому закладі  відбулися групові зустрічі для батьків  «Творчі майстерні» за  темою  «Роль іграшки у морально-етичному вихованні дитини». Вихователі всіх вікових груп провели майстер-класи по виготовленню іграшок із різних матеріалів : шкарпеток, ниток, рукавичок,  пластикових пляшок. Діти і батьки груп раннього та молодшого віку  з задоволенням створювали звіряток з помпонів, рукавичок.  Діти і батьки  груп середнього і старшого віку  старанно виготовляли ракети,  різні види транспорту  з пластикових пляшок, картону,  з захватом опановували  мистецтво  виготовлення  ляльки – мотанки.
В процесі спільної праці, гри  всі учасники творчих майстерень - діти, батьки, педагоги   проявили свої творчі здібності, отримали радість від спілкування,  задоволення  за створені іграшки, які вони забрали з собою додому. Батьки подякували педагогам за  можливість отримати практичні навички   та досвід по організації спільної діяльності з дітьми вдома.

 


                                             
   





   


   












 















                  Народна мудрість каже: «Де гра, там і радість».
        

1 коментар:

  1. Виготовлення дитячої іграшки - це таке захопливе заняття! Ви своїми руками робите оберіг для своєї дитини, вкладаючи в неї любов і добро!

    ВідповістиВидалити