11 червня 2018 р.


Звітування керівника ДНЗ № 50


     7 червня 2018 року  у закладі відбулися загальні збори  колективу закладу та батьківської громадськості,  на яких завідувач Янковська Тетяна Іванівна виступила з питань  освітньої, методичної, економічної і фінансово-господарської діяльності закладу  у 2017-2018 н.р.
Мета звітування: подальше утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності завідуючої.
Завдання звітування:
1. Забезпечити прозорість, відкритість і демократичність управління навчальним закладом.
2. Стимулювати вплив громадськості на прийняття та виконання керівником відповідних рішень у сфері управління навчальним закладом.

Порядок денний:
1.     Звіт завідуюча Янковської Т.І про проведену роботу у 2017-2018 н.р.
2.     «Відкритий мікрофон»  обговорення звіту (виступи батьків, членів колективу та громадськості).
3.     «Вітрила педагогічної творчості» відзначення кращих педагогічних працівників закладу  у 2017-2018 н.р.


    У своєму звіті Янковська Тетяна Іванівна  розкрила  напрямки роботи закладу у 2017-2018 н.р.,  познайомила присутніх з досягнутими результатами, педагогічними та творчими здобутками. Відмітила системність та професіоналізм  роботи всього колективу закладу у співпраці з батьківською громадськістю.

     В обговоренні звіту взяли участь працівники дошкільного закладу  та батьки вихованців, які високо оцінили роботу дошкільного закладу  і  його керівника Янковської Тетяни Іванівни.
  Янковська Т.І. оголосила  переможців у номінаціях педагогічного конкурсу «Вітрила педагогічної творчості » серед педагогів та батьків закладу

За рішенням  загальних зборів

1.  Прийнято до уваги звітну інформацію керівника .
2.За підсумками голосування педагогічного колективу, батьківської громадськості  роботу завідувача  ДНЗ № 50   Янковської Т.І.  оцінено оцінкою «задовільною» та порушено клопотання перед управлінням освіти Миколаївської міської ради про матеріальне та моральне заохочення.
3. Продовжити спільну роботу адміністрації ДНЗ, батьківського комітету та громадськості по модернізації бази закладу для гармонійного розвитку дітей дошкільного віку .
4. Відзначити педагогів-переможців у номінаціях педагогічного конкурсу «Вітрила педагогічної творчості » грамотами та подяками закладу.

По закінченню зборів для їх учасників  було проведено «Засідання педагогічної кухні», на якому Янковська Т.І. поділилася секретами педагогічної майстерності керівника  і була визнана «Майстер-шефом педагогічної кухні ДНЗ № 50»




 






Немає коментарів:

Дописати коментар