21 листопада 2017 р.

День відкритих дверей у ДНЗ № 50

20 листопада 2017 року у Всесвітній день дитини дошкільний заклад № 50 гостинно відкрив двері для батьків, усіх бажаючих. 
      Велика кількість батьків відгукнулися на запрошення та радо завітали до країни дитинства і побачили: бадьору ранкову гімнастику, естетичність сервіровки столів під час сніданку та обіду, цікаву навчальну діяльність, захоплюючі музичні заняття, веселі дитячі ігри. Мами відмітили злагоджену і плідну роботу колективу закладу, а головне любов і турботу всіх працівників про кожного малюка.



     Мета закладу - зробити кожен день для дитини щасливим, цікавим, наповненим новими відкриттями і перемогами. В кожній групі відбулися творчі майстер-класи для дітей і батьків. Батьки і діти опановували разом техніки ліплення з солоного тіста, орігамі, об’ємної аплікації, малювання по – мокрому.
    Результатами спільної праці стали тістечка та бублики для сюжетно-рольової гри , яскраві картинки прикрасили групи, веселі іграшки з паперу поповнили лялькові театри. У дітей і батьків очі світилися радістю, а серця наповнювалися щастям від спільної співпраці та можливості і в садочку бути поруч, бути разом з мамою і татом.









Немає коментарів:

Дописати коментар